Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.12.09. Kecskeméti A.S. - Kalocsai K.E.

K.A.S - Kalocsai K.E.

106 - 72

 

A volt Prosme csapatához érkeztünk pénteken, akik idáig veretlenek a bajnokságban. A mérkőzést a kecskemétiek kezdték jobban a 3 pontos dobásaiknak köszönhetően. A negyed közepére nekünk is sikerült felvenni a ritmust, nálunk is sültek a 3 pontosok. Ennek köszönhetően az első negyedet nyertük 19 - 22-re.

A második negyed elejét jobban kezdtük mint a kecskemétiek, sikerült növelni előnyünket 28 - 21-re. A negyed közepén jött a hullámvölgy, amikor dobásaink rendre kifordultak a kosárból, miközben a kecskemétiek kosarai szépen ültek a gyűrűben. Sajnos sikerült megfordítaniuk a mérkőzést 43 - 38-ra a félidőre.

A félidő fordultával a kecskemétiek 9-0-ás rohanással kezdtek (52 - 38), míg nekünk felocsúdni sem volt időnk. Ebben az etapban is csak futottunk az eredmény után, próbáltunk felzárkózni, de a negyed végére mégis 15 pontos hátránnyal zártunk.

Az utolsó negyedben is nagy volt az akarásunk, de testileg és lelkileg is fáradtak voltunk. Látván, hogy a kecskemétieknek minden bejött, míg nekünk sajnos semmi nem jött össze (sajnos sok múlt a szerencsén is - Fortuna nem állt mellénk). Ezt a negyedet a kecskemétiek nyerték 43 - 24-re. Az eredmény nem tükrözi a két csapat erőviszonyait, mi is tudtuk volna hozni ezt a teljesítményt.

 

Részeredmények a mérkőzésről, pontszerzők

I. negyed: 19 - 22

II. negyed: 24 - 16

III. negyed: 20 - 10

IV. negyed: 43 - 24

 

Schmidt Rajmund: 19/3

Katus Zoltán: 18/12

Lakatos Péter: 11/3

Kanczler Ferenc: 11

Juhász Ármin: 8

Tóth Bence: 5

Csamangó Csaba: -

Vörös Balázs: -

Faragó Alex: -

Szász Csaba: -

Ványai Dániel: -

 

Játékvezetők:

Verheny István és Kónya Henrik