Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.12.18. Kiskunfélegyházi KC II. - Kalocsai K.E.

Kiskunfélegyházi K.C. II. - Kalocsai K. E.

 

59 - 79

 

Csapatunk három elveszített meccs után, lélekben kicsit megtörve, de annál nagyobb lelkesedéssel érkezett pénteken a Kiskunfélegyházi fiatalok otthonába.

"Álmos" kezdés után fej-fej mellett haladt a két csapat, de a negyed végére két pontos vezetésre tettünk szert. Már ekkor láttuk, hogy nagyon fürge ellenféllel állunk szemben. (14 - 16)

 

A második negyedben még nem állt össze teljesen a védekezésünk, nagyon sok könnyű kosarat engedtünk ellenfeleinknek. Ennek köszönhetően fordult elő, hogy a félidőhöz érve még mindig csak 4 pont volt az előnyünk. (15 - 17)

 

A félidőt követően szárnyra kaptunk. Rengeteg labdát szereztünk szoros emberfogásból, melynek köszönhetően gyors indításokkal könnyű kosarakat tudtunk szerezni (9-0-ás rohanás). Ezt a negyedet magabiztosan nyertük. (6 - 17)

 

A utolsó etapban már nem a védekezésre koncentráltak a csapatok, hanem a látványos, könnyű kosárszerzésre helyezték a hangsúlyt. Mi is arra összpontosítottunk, hogy minél több "szépségdíjas" kosarat szerezzünk. (24 - 29)

 

Részeredmények és pontszerzők:

I. negyed 14 - 16

II. negyed 15 - 17

III. negyed 6 - 17

IV. negyed 24 - 29

 

Lakatos Péter: 31/6

Schmidt Rajmund: 14

Juhász Ármin: 12/3

Katus Zoltán: 10

Vörös Balázs: 7

Kanczler Ferenc: 5

Csamangó Csaba: -

Ványai Dániel: -

Szász Csaba: -

 

Bírók:

Arató Balázs és Baukó Ferenc