Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. november 11. Kalocsai K.E. - Tiszakécskei VSE

2011.11.12

3. forduló - 2011. november 11. – Kalocsa


Kalocsai K.E. – Tiszakécskei VSE 60 : 45 (17:13, 19:8, 10:15, 14:9)
Vezette: Kunvári J., Havadi-Nagy D.


Kalocsai K.E.: András Norbert 5, Csamangó Csaba 2, Juhász Ármin 3, Schmidt Rajmund 5/3, Vörös Balázs 17/3 Csere: Jakab Döme, Katus Zoltán 8, Szabadi Szilveszter 2, Tóth Bence 9, dr. Varga Ákos 9/9 Vezetőedző: Jenei Tibor

Tiszakécskei VSE: Bolla Kálmán 2, Boza Lajos 3, Csikós Tamás 24, Futaki János 13, Telek Zsolt Csere: Csík Imre 2, Csontos Gyula, Magó Krisztián 1

 

A mérkőzést rendkívül jó ütembe kezdte a csapat, több labdaszerzést követően megléptünk ellenfelünktől, akik azonban magassági fölényüket kihasználva - a támadólepattanók visszaszerzésével - a negyed közepére átvették a vezetést. Ekkor több ziccert is elrontottunk, és nagy küzdelem árán sikerült csak a negyed végére visszavenni a vezetést. A második negyedre olyannyira megmaradt ez a lendület, hogy jelentős előnyre tudtunk szert tenni a félidő végéig.

A második játékrészt rendkívül agresszív védekezéssel kezdte a "Kécske", melynek eredménye több labdaeladás, és Vörös Balázs sajnálatos sérülése lett. Neki jobbulást kívánunk, és reméljük, mielőbb a pályán lehet újra. Talán a sérülés hatására megtorpant a csapat, és csak a negyedik negyedre sikerült visszaállítani a megnyugtató előnyt.

A mérkőzésen a csapat győzelme egy percig nem forgott veszélyben, de hozzátartozik az is, hogy azt magunknak tettük időnként izgalmassá, pl. a 22/7-es büntetőzésünkkel, amelyen mindenképpen javítanunk kell.

Köszönjük a szurkolók erkölcsi és anyagi támogatását is!!! Folytatás pénteken Nagykőrösön.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.