Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. november 25. Kalocsai K.E. - Filtermat Nagykőrös

2011.11.28

5. forduló - 2011. november 25. – Kalocsa

Kalocsai K.E. - Filtermat Nagykőrös 64 : 80 (20:22, 6:23, 16:19, 22:16)
Vezette: Kunvári J., Csallóközi G.

Kalocsai K.E.: András Norbert 21, Csamangó Csaba, Katus Zoltán 10, Schmidt Rajmund 14/9, Vörös Balázs 5/3 Csere: Jakab Döme, Lakatos Péter 2, Szabadi Szilveszter, Tóth Bence 9, dr. Varga Ákos 3/3, Vén János Vezetőedző: Jenei Tibor

Filtermat Nagykőrös: Konrád Tamás 15/3, Patai Zsolt 26/21, Pásztor Máté 12, Pijakovics Ferenc 8, Somodi Norbert 16/3 Csere: Balaskó Ádám, Katona Mihály 3, Kovács Béla Ádám, Kovács Gergő

 

A 2011-es évben utolsó mérkőzésünket játszottuk hazai közönségünk előtt, akik szép számban jelentek meg, rájuk nem lehetett ezúttal sem panasz. Köszönjük Nektek az egész éves bíztatást, várunk Benneteket 2012-ben is!!!

 

A Filtermat gárdája 3 győzelem mellett 1 vereséget számlált (a K.A.S. verte őket 3 ponttal!!!), ráadásul mind a 4 mérkőzésüket idegenben játszották. Ettől függetlenül mindig hatalmas csatákat vívtunk ezidáig velük, és hazai pályán rendre mi jöttünk ki jobban a párharcból. Ennek tudatában léptünk pályára, és bizakodásra adott okot az is, hogy Juhász Ármint kivéve mindenki játékra jelentkezett.

A mérkőzés a múlt heti nagykőrösi derbihez hasonlóan kezdődött, mindkét csapat tüzelt mindenhonnan, és a dobások rendre ültek a gyűrűben. A második negyedre a kalocsai csapat lendülete megtört, rengeteg volt az eladott labda, játékunk kapkodóvá vált, támadásainkat siettettük, védekezésbeli hibáinkat pedig a Nagykőrös rendre megbosszulta. Mint utóbb kiderült, ez a 6:23-as negyed el is döntötte a meccs végkimenetelét.

A harmadik negyedre 25 pontosra hízott a Filter előnye, futottunk az eredmény után, de a vendégcsapat rutinosan megtartott az előnyéből 16 pontot, így bármennyire küzdöttünk is, de vereség lett a vége.

 

A meccsen bemutatkozhattunk új mezgarnitúránkban hazai közönségünk előtt. A mezeket köszönjük a Fém- és Villamosipari Kft.-nek!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

High blood influence (hypertension)

(APragelurgerma, 2018.10.12 01:32)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/le-cialis-pas-cher/

Blood arm-twisting: What is routine

(APragelurgerma, 2018.09.27 16:27)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-perime/