Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. november 16. Kalocsai K.E. - Kőrös Basket S.E.

2012.11.18

Bács-Kiskun Megyei Felnőtt Kosárlabda Bajnokság

2. forduló - 2012. november 16. Kalocsa

Kalocsai K. E.- Kőrös Basket S.E. 59 : 41 (15:12, 18:5, 13:10, 13:14)

Kalocsai K. E.: András Norbert 24, Csamangó Csaba 2, Katus Zoltán 5/3, Schmidt Rajmund 9, dr. Vörös Balázs 15 csere: Farkas Géza, Szabadi Szilveszter, Tóth Bence 2, dr. Varga Ákos, Zsubori Ákos 2 edző: dr. Varga Ákos

Első hazai mérkőzésünkön a bajnokság egyetlen új együttesét, a nagykőrösi Kőrös Basket S.E. csapatát fogadtuk, akikről – mivel az első fordulóban szabadnaposak voltak – semmi információval nem bírtunk, a nagykőrösi kosárlabda-hagyományokra tekintettel azonban tudtuk, hogy nem számíthatunk könnyű ütközetre.

Az első negyed várakozásainkat igazolta, dinamikus, magas, jól dobó ellenféllel találtuk szembe magunkat. A csapatok fej-fej mellett haladtak egészen a második negyedig, amikor is egy 13:0-ás, majd egy 5:0-ás sorozattal a magunk javára fordítottuk a mérkőzést, úgy, hogy mindössze 5 pontot kaptunk a játékrészben.

A Kőrös a bírókkal volt elfoglalva a második negyedtől, a harmadik játékrészben ennek erősen hangot is adva 3 technikai hibát is szereztek maguknak. Ekkor látszott rajtuk, hogy lélekben feladták a mérkőzést, így állandósulni látszott a húsz pont körüli különbség a két csapat között, pályára léphettek fiataljaink is, akik jó játékkal hálálták meg a bizalmat.

A győzelem nem forgott veszélyben ekkor már, és elbírta a csapat azt is, hogy ismét rosszul büntetőztünk, rengeteg eladott labdánk volt, és néhányan nem tudták hozni a tőlük elvárható teljesítményt. De ugye a győzelmet megmagyarázni nem kell, a hibáinkból tanulni viszont mindenképpen.

Köszönjük szurkolóinknak a feledhetetlen létszámot és hangulatot, felemelő érzés volt a pályán állva hallani, ahogy zengett a csarnok: „Hajrá Kalocsa”, „szép volt fiúk”.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.