Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. november 9. Tiszakécskei VSE - Kalocsai K. E.

2012.11.16

Bács-Kiskun Megyei Felnőtt Kosárlabda Bajnokság 1. forduló - 2012. november 9.


Tiszakécske VSE – Kalocsai K. E. 63 : 58 (14:12, 16:14, 19:18, 14:14)

Kalocsai K. E.: Csamangó Csaba 5, Juhász Ármin, Katus Zoltán 19/6, Schmidt Rajmund 11, dr. Vörös Balázs 12/3 csere: Szabadi Szilveszter, dr. Varga Ákos 11/9 edző: dr. Varga Ákos

Nem túl jó előjelekkel vágtunk neki az első fordulónak, h

iszen juniorjaink a szombati tanítási nap, András Norbert, Tóth Bence és Vén János munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudta vállalni az utazást, Lakatos Péterre pedig ebben az évben sérülés miatt nem számíthatunk.

Tudtuk azt, hogy magas embereink nélkül nagyon nehéz lesz a győzelmet kiharcolni, hiszen a Tiszakécske center poszton a legerősebb, ennek ellenére nem feltartott kézzel mentünk ki a pályára.

Az rövid időn belül nyilvánvalóvá vált, hogy a bírók engedik a kemény (durva) játékot, ennek eredményeképpen Juhász Ármin az első negyed végén megsérült, így hatan maradtunk a mérkőzés hátralévő részére, a hazai pálya lejtése miatt pedig fault problémákkal is küzdöttünk, a harmadik negyed elején Schmidt Rajmund ki is pontozódott.

A körülményektől függetlenül a csapat minden tagja foggal-körömmel harcolt a győzelem megszerzéséért, de első félidőben mutatott játékunk, amikor is az egyénieskedés és kapkodás dominált, valamint a kihagyott büntetők megpecsételték sorsunkat.

Az ellenfél centereit - magassági fölényük miatt - nehezen tudtuk tartani, a lepattanókat rendre vissza tudták szedni, ezzel újabb és újabb dobóhelyzetet kialakítva.

A fentiek tükrében a vereség ellenére mégis gratulálni kell a csapatnak, hiszen az utolsó percig nyilttá tudtuk tenni a mérkőzést a 12 tagú „kécskei” alakulat ellen. Mindenki egy emberként küzdött a másikért, a csapat győzelméért, ez most ennyi hadra fogható emberrel ennyire volt elég.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.